Rockgroep sluit zomer extreem feestelijk af te P.

Dank ! Pukemarock — een festival dat op een mooie manier héél groot is geworden — was de gedroomde afsluiter van dit concertseizoen.
En nu ? Aan de arbeid. Nieuwe cd in de maak.
Ondertussen bereidt Frank zich voor op de Schaarbeekse premiere (16 oktober) van de herneming van zijn solotoer. Alle informatie op www.frankvanderlinden.be
Blijf ook déze site bezoeken voor meer nieuws over de komende cd en het jaar (2010) waarin De Mens achttien jaar oud en dus zo goed als volwassen wordt.

De groep.

2 responses to “Rockgroep sluit zomer extreem feestelijk af te P.

  1. Beste,
    Ik ben Laura Bertrands. Ik zit nu in mijn laatste jaar Toegepaste Beeldende Kunst te Leuven. Wij moeten een eindwerk maken en het thema is ‘geletterd’. Ik ben zelf dyslectisch en zou dit jraag in mijn eindwerk betrekken. Mensen met dyslexie krijgen vaak een stempel van de samenleving. Dat dit totaal overbodig is, wil ik aantonen in mijn werk. Door bv’s, die ook dyslectisch zijn, te portretteren wil ik laten zien dat je ondanks dat ook ver kunt geraken in het leven. Als één van jullie dylectisch is, zou u dan bereid zijn dat ik u mag portreteren? Dit zou de geloofwaardigheid van mijn eindwerk ten goede komen! Alvast heel erg bedankt, met vriendelijke groeten,Laura BertrandsU kan me altijd bereiken op 0486613946
    PS: Indien u niet zelf in aanmerking komt (wegens geen dyslexie), kan u me misschien wel verder helpen door me in contact te brengen met andere BV’s die dyslexie hebben.

Comments are closed.