TWINTIG JAAR DE MENS: HET VERVOLG

De Mens viert sedert begin dit jaar zijn twintigste verjaardag. Met de single “Wij”, de compilatie-cd “Muziek !” en zijn meest spectaculaire concertseizoen ooit.

De voorbije lente en zomer speelde de groep liefst 35 keer, op  Pukkelpop, Lokerse Feesten, Maanrock, Boomtown, Suikerrock, Rock Zottegem, Crammerock, maar evengoed Plazey, Rock op het Plein, Casa Blanca, Kneistival, Jospop, Paulusfeesten enzovoort. (zie Facebook voor foto’s en reacties)

Nu is het tijd voor een snedige afsluiter van het festivalseizoen (Rock Ternat, ook 20 jaar oud), en daarna:

DE MENS WORDT 20 – DE THEATERTOURNEE. Première op 14 november in Aalst, dernière op 16 maart 2013 in Mechelen, met daartussen alweer een kleine 30 data.

De theaterconcerten zullen semi-akoestisch zijn, met mooie versies van klassiekers èn minder bekende songs. Sfeervol, intiem, zoals dat hoort in de theaters; wat niet belet dat er ook gelachen en gerockt zal worden.

Check de agenda hiernaast voor de data (waarvan sommige nu al uitverkocht zijn)…

PS: Voor wie De Mens dit jaar (na Rock Ternat) nog een laatste keer elektrisch aan het werk wil zien: de groep speelt in december het voorprogramma van de drie afscheidsconcerten van De Kreuners in het Antwerpse Sportpaleis (7, 14 en 15 december; info: hier).

4 responses to “TWINTIG JAAR DE MENS: HET VERVOLG

 1. Fan-tas-tisch optreden gisteren in de Arenbergschouwburg van Antwerpen. Genoten van de eerste tot de laatste minuut.

 2. Beste De Mens,
  Net terug van het sportpaleis en genoten van de kreuners en ook van De Mens!!
  1 persoonlijke bedenking: uw mooi lied ‘Kim is dood’ heeft me geraakt… Zeker uw introductie van het lied… Dit is een lied voor die mensen die vandaag zouden aanwezig moeten zijn maar er nu toch niet zijn. Heeft u deze week mijn Facebook-profiel bestudeerd? Mijn echtgenote …. KIM genaamd … Die normaal mee kwam luisteren naar uw optreden… Is er namelijk van door met een andere man!!! U begrijpt dat u onbewust een gevoelige persoonlijke snaar heeft geraakt…
  U zal mij ter morele compensatie enkele ticketjes willen bezorgen voor uw volgende optreden… 🙂
  Dank voor uw vermoedelijk originele reactie.
  Groetjes
  Maarten soenen, een nieuwe fan!

 3. nog geen uitnodiging gekregen om Werchter classic te spelen? Zonder verlangen is voor mij het equivalent van Born to run. Dus dat past perfect…

Comments are closed.