PRIJS !

Dank voor jullie massale, welgemeende en vaak ontroerende verjaardagswensen (en mails vol verlangen). De namen van de WINNAARS van onze wedstrijd lees je aan het eind van dit bericht. De gelukkigen worden ook persoonlijk verwittigd. Verder blijft het \”basisnieuws\” gelden:
In september, oktober en november wordt (na een zomer van geheelonthouding) met veel confetti en vijftien concerten het vijftienjarige bestaan gevierd. En omdat de vijftienjarige springlevend is, komt op vrijdag 5 oktober de nieuwe cd ONDER DE DUINEN uit. Eind deze week is er al de gespierde single LUIDE MUZIEK IN KLEINE AUTO\’S.
Okee, waren er het snelste bij en winnen elk 1 ticket voor de verjaardagsconcerten: Dieter Minet (Leuven), Annelies Barentsen (Leuven), Joris Kiekens (Brugge), Guy Van San (Beveren), Dennis Merket (Antwerpen), Annelies Nijs (Hasselt), Geert Schepens (Turnhout), An Robberechts (Gent), Katrien Lefevre (Brussel), Kurt FastrÈ (Bilzen), Kris Vandeurzen (Hamont), Wouter Bertier (Ieper), Chris Van Hout (Lot), Sandra Delellio (Geraardsbergen) en Katrijn Van Dorsselaer (Glabbeek). Hou deze plek in het oog voor meer nieuws en verrassingen.
Het Secretariaat
PS: kunnen Chris Van Hout en Sandra Delellio nog eens hun mailadres doorsturen naar demens@demens.be ? Dank.

4 responses to “PRIJS !

  1. jullie zijn erg gedaald in mijn respect ! ik heb vernomen dat door jullie toe doen een optreden van katastroof is afgelast , jullie wilden niet dat zij voor jullie optreden . je hebt de organisatie dan maar voor de keus gezet om katastroof te laten vallen of jullie kwamen niet . dit is wel erg laag .

  2. Ook ik vind het ontzettend zwak dat jullie jezelf “te goed voelen” om samen met katastroof het podium te delen? wat scheelt er aan deze groep dat jullie de organisatie voor de keus hebben gesteld? wie A zegt moet ook B zeggen, dus vertel dan ook eens waarom..

    Jullie mogen blij zijn dat je mag komen optreden op dat festival en dan doen jullie zo?

    erg laag..

Comments are closed.