De Mens werkt aan een nieuwe cd

…en mogelijke songtitels zijn: “Kettingdromer”, “Hier komt mijn schip”, “Buiten spelen”, “De kant die ik van je ken”, “Ik droomde dat ik sliep” en “Ambulancier”. Foto’s op Facebook.
Ondertussen speelt Frank het tweede luik van zijn solotournee. Alle informatie op www.frankvanderlinden.be
Blijf ook déze site bezoeken voor meer nieuws over de komende cd en het jaar (2010) waarin De Mens achttien jaar oud en dus vrijwel volwassen wordt.

De groep.

4 responses to “De Mens werkt aan een nieuwe cd

 1. betr: optreden De Kring Kessel-lo

  Beste,

  Vanavond was ik op je concert. Kader: met mijn tante en niet met mijn vriend. (T Stuk in Leuven toen we ons een uitnodiging versierden voor je optreden in Herent) Ze vertelde je dat ik reclame had gemaakt voor je. Je zei: ‘vertel’. Maar veel kreeg ik niet gezegd. Ik zat nog een stukje in je muziek, en in mijn herinneringen en dan daalt mijn taalvaardigheid drastisch. Wat ik eigenlijk gewoon wil zeggen is dat je muziek bij me binnendringt, me soms troost, soms droevig maakt, soms hoopvol stemt, dat het me aanspreekt, en daarvoor een oprechte dankjewel.

  Hilke
  hilke.mensaert@gmail.com

 2. Ik hoorde dat De Mens niet wil optreden in juni 2010 in Overijse als Katastroof daar ook optreedt. Nu dacht ik dat er iets meer solidariteit onder muzikanten bestond en dat zij mekaar niet broodroofden. Dat Frank Vanderlinden nen blaaskop heeft wist ik al langer, maar nu is blijkbaar ook zijn nek serieus aan het uitzetten…

 3. Dat De Mens niet met Katastroof op de affiche wil staan kan ik best begrijpen. Zo’n platvloerse groep. Leve De Mens en gelijk hebben ze . 🙂

 4. Beste,
  Ik ben Laura Bertrands. Ik zit in mijn laatste jaar Toegepaste Beelndende Kunst te Leuven. Ik ben opzoek naar bv’s met dyslexie? Indien één van jullie groepje dit heeft zou die dan bereid zijn om mee te werken aan mijn eindwerk? Ik zou u dan graag willen portretteren om later in mijn eindwerk te verwerken. Indien dit niet het geval is, kent u dan toevallig andere bv’s die dyslectisch zijn? Jullie zouden mij daar een grote stap mee voorruit helpen!
  Alvast bedankt,
  Laura Bertrands

Comments are closed.