2012: het jaar van De Mens

In 2012 wordt De Mens 20. Dat wordt trots gevierd. Met veel optredens. En met de release van de nieuwe SINGLE “Wij” en (op 16 januari) het COMPILATIE-ALBUM “Muziek !” (beluister en bekijk “Wij” op Facebook, stem de single in Vox en De Afrekening).

De cd-versie van “Muziek !” bevat twintig tracks, waarvan 3 (“Val niet in liefde – single mix”, “Man in het blauw” en “Wij”) onuitgegeven zijn. Daarnaast: knipsel- en fotocollage en uitgebreide notities bij elk nummer.

De LIVE-AFTRAP van het feestjaar houdt De Mens op  zaterdagavond 11 februari in Ancienne Belgique. Dan speelt de groep (versterkt met toetsenist David Poltrock) zijn prestigieus AB-REWIND-concert, waarbij De Mens nauwgezet en vol vuur zijn debuut-cd zal recreëren (“De Mens”, met daarop o.m. “Dit is mijn huis”, “Jeroen Brouwers (schrijft een boek)” en “Irene”). Mét bonus-tracks.

Tickets (snel zijn !): AB.

Andere verrassingen volgen. Ontdek ze hier, in de toekomst !

10 responses to “2012: het jaar van De Mens

  1. Was er ook bij @ AB op 11/2 zoals altijd fantastisch
    Een complimentje voor de toetsenman. Tijdens “Kim is dood” moet ik even denken aan Ray Manzanrek. Kijk er naar uit voor de volgende optredens

  2. Hey mannen,
    Vorige zaterdag een fantastisch live-optreden gezien van een beginnend groepje ten Noorden van Antwerpen. Voor mij was het de eerste maal ( shame me) maar het was gewoon geweldig. Wat een stel vrienden, goede muzikanten, sterke songs en Véél goesting van alle bandleden kan doen om een mens zeer gelukkig naar huis te doen laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *