2012: Het Jaar van De Mens (#2)

In 2012 wordt De Mens 20. Dat wordt trots gevierd. Met veel optredens, met de  single “Wij” en  het compilatie-album “Muziek !” (beluister en bekijk “Wij” op Facebook).

De cd-versie van “Muziek !” bevat twintig tracks, waarvan drie (“Val niet in liefde – single mix”, “Man in het blauw” en “Wij”) onuitgegeven zijn. Daarnaast: knipsel- en fotocollage en uitgebreide notities bij elk nummer.

De LIVE-AFTRAP van het feestjaar hield De Mens op  11 februari in Ancienne Belgique. Dan speelde de groep  zijn prestigieus AB-REWIND-concert, waarbij De Mens nauwgezet en vol vuur zijn debuut-cd recreëerde. Mét bonus-tracks. Beeld en geluid van het integrale concert vind  je op AB-TV.

De andere concerten van het voorjaar zie op deze pagina in de AGENDA. Meer verrassingen volgen. Ontdek ze hier, in de feestelijke toekomst !

7 responses to “2012: Het Jaar van De Mens (#2)

  1. Was gisteren in Wemmel…was ook in de Ab in Februari…Heb de Mens al zeker 50 keer live gezien en het gaat gewoon nooit vervelen…Goed om zien dat dat voor Frank, Michel en Dirk ook zo is..De goesting druipt er elke keer weer af. De setlist was top…al mis ik Ijsbeer wel een beetje en Evi Hanssen ook gisteren

  2. Een ‘preview’ gezien van onze CC te Torhout, en De Mens komt op 16 november naar het cultureel centrum in Torhout !! Olé !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *