SOLO: 4 STERREN-CD + 13 UITVERKOCHTE SHOWS !

(Nog meer pas binnengekomen nieuws – na ANTWERPEN, MECHELEN, VILVOORDE en ROESELARE nu ook concerten MENEN, TONGEREN, ZANDVLIET èn HEMIKSEM èn HERENT UITVERKOCHT + concert LEUVEN èn EXTRA CONCERT LEUVEN UITVERKOCHT + CONCERT HOUTHALEN EN SLEIDINGE UITVERKOCHT

Rocktrio De Mens schiet weer in aktie vanaf mei (8 mei: Wild in’t Park festival Herent), maar ondertussen zit zanger FRANK VANDER LINDEN niet stil. Een tijd geleden verscheen zijn solo-single \”In de walszaal\”. (Beluisteren ? www.myspace.com/frankvanderlinden)

De bijbehorende, pas verschenen debuut-cd “FRANK VANDER LINDEN” wordt alom enthousiast onthaald.

Radio 1: ” ‘Frank Vander linden’ heeft de Vlaamse standaard voor 2009 meteen zeer hoog gezet, en we gebruiken Vlaams alleen als geografische aanduiding. Wie dit jaar in dit landje een nieuwe plaat wil maken, zowel in het Nederlands als in het Sanskriet voor ons part, weet wat de referentie is.”
Humo: drie sterren (“Goeie nummers zat.”)
De Standaard: drie sterren (“Mooie, wat weemoedige luisterplaat”)
P-Magazine: vier sterren (“Zijn liedjes zijn verrassend ontroerend. Download Franse Boeken, Overdag, Hoofddoek, Een Broodje Niets, al koopt u met de andere nummers ook zeker geen kat in een zak.”)
Cutting Edge: vier sterren (“Een meester.”)
Het Laatste Nieuws: “Een meer dan geslaagd solodebuut”.
Metro: vier sterren (“Met zijn soloplaat wil Frank vooral ontroeren, en daarin slaagt hij met verve. De krop in onze keel is nog niet weggeslikt”)
De Morgen: vier sterren (“Hoogtepunten aanstippen heeft weinig zin, omdat er zo veel zijn.”

Ondertussen is er ook de tournee FRANK VANDER LINDEN: SOLO !, waarbij Frank, slechts vergezeld van zijn gitaar, een groot aantal intieme theaterzalen euh induikt. Het is veertien jaar geleden dat Frank een solotournee ondernam. Niet te missen dus.

Ook in deze afdeling buitengewoon lovende recensies: “De zanger legde zoveel nuances in zijn gitaarspel en zijn stem, dat elk liedje anders klonk…magie in de zaal.” (De Standaard)
“De aandacht verslapte op geen enkel moment. Vander linden is ondertussen duidelijk een meester geworden in het kiezen van de juiste nummers op het juiste moment…De bloemen die tijdens de pauze werden overhandigd, waren meer dan terecht. Wie een tikkeltje voeling heeft met De Mens, zal bij de aankoop van een ticket voor één van de talloze solo-optredens vast niet bedrogen uitkomen.” (DaMusic)

Check ook www.myspace.com/frankvanderlinden