Nieuwe CD

Wie het weet, weet het al langer, wie het nog niet wist, weet het nu: De Mens werkt aan een nieuwe CD, die in de eerste maanden van 2005 zal verschijnen. Het kleine jaar podiumrust heeft goed gedaan, en er zijn vÈÈl nieuwe — stevig rockende — songs geschreven. Een aantal daarvan (met titels als “De achterblijvers”, “Zonder verlangen” en “’s Nachts verkleint haar lichaam”) wordt opgenomen TERWIJL U DIT LEEST ! Of daaromtrent. Ook wie De Mens graag live bezig ziet, komt vanaf februari weer aan zijn/haar trekken. Lees er hier binnenkort ‡lles over.

Groeten !

De groep

PS: Wie al een tijd naar het niet meer verkrijgbare “Wil je beroemd zijn ?” zocht (de CD met daarop de oorspronkelijke versies van “Maandag”, “En in Gent”, “Sheryl Crow” en ook “Tango zonder woorden”, “Sniper”, “Weeskind”, “Bijna” enz.), kan nu in de betere platenwinkel terecht voor een nieuwe, goedkoop geprijsde EMI-editie. Bespaar u dat vermoeiende downloaden, en koop ! Het is de nieuwe trend.

In november verschijnt een gelijkaardige nieuwe editie van “Ik wil meer”, met als bonustracks vier songs uit de onvindbare “Frank Vander linden Solo bij u thuis”-mini-CD.