Mededeling

“Hoera !” en meer van die dingen, want maandag 17 maart verschijnt “Blond” van De Mens.

In afwachting kent u — als u tenminste naar Studio Brussel luistert — de single “Kamer in Amsterdam”, die u via www.stubru.be in “De Afrekening” kan stemmen. Een single die de zomerkalender van De Mens (zie: Agenda) al zeer gunstig heeft beïnvloed.

“Kamer in Amsterdam” zet de toon van “Blond”: luid & duidelijk, en dicht bij ons live-geluid, met af en toe een rustpunt (de groep is zeer trots op “Billy heb je mij gehoord” en “Ellendegem”).

Vanaf maandag kan u ook kennismaken met — we doen niet graag half werk — onze nieuwe, geheel ververste, grondig omgegooide website. Compleet met nieuw logo (verhitte discussies in zicht !!!) (en het nieuwe Mens-logo lijkt trouwens een heel klein beetje op het OUDE Studio Brussel-logo, haha.)

De nieuwe site zal kort, bondig en snedig beginnen, en zich stapsgewijs uitbreiden met nieuwe rubrieken, nieuwe inhoud en verrassingen allerhande. Maar: hij zal over De Mens gaan, jazeker mevrouw.

Is dat alles ? Neen, bij “Kamer in Amsterdam” hoort ook nog een stomende clip. Opgenomen in de Club van de Ancienne Belgique en geregisseerd door Katrien Steppe. Een bijwijlen nachtmerrie-achtig werkstukje, waarbij dansende lijven, vreemde belichting en een giraffenkop (Girafke van The Paranoiacs ? Girafke Van Brussel ? Of gewoon onze webmaster Frederik, vermomd ?) een rol spelen. Binnenkort te zien op de u vertrouwde TMF- en JIM-kanalen.

En onze zanger heeft in extremis nog een “Met vr. gr.” in de brievenbus gedropt. Op dus naar die rubriek.

Groeten !

De groep