Gratis! (the sequel)

Dat ging snel. De eerste vijf mails naar demens@demens.be (NIET naar het Forum dus) kwamen van Annemie Van der Kuylen (13u38), Katja Malfliet, Gert Elsen, Jochen Van Aken en Bart Tas (17u20). Bedankt aan alle anderen, volgende keer beter. Moraal van het verhaal: surfen op het werk helpt ! Maar om iedereen een kans te geven lanceren we de wedstrijd een volgende keer rond 10 uur 's avonds !

Iemand vroeg overigens hoe hij in Lovendegem kon geraken. Surfen naar de website van Yummi (zie Agenda) helpt, alsook de wetenschap dat Lovendegem in Oost-Vlaanderen ligt: E40 (uit Brussel) of E17 (uit Antwerpen) nemen, R4 nemen in Merelbeke, richting Eeklo (N9), daarna plannetje op website Yummi of bordjes langs de weg volgen.

Noteer verder dat “Kamer in Amsterdam” helemaal NIET in de top 3 van onze eerste prijswinnares Anniemie VdK voorkwam ! (De vier anderen hadden De Mens op één staan). Wij willen haar vrijdag dan ook van haar ongelijk overtuigen. En vervolgens kan ze nog één en ander goedmaken op De Afrekening

Groeten,

De groep