Nieuws

DE MENS – NOOIT GENOEG – DE THEATERTOER

24 nov 2015

 

(persmededeling) 

Het elfde album van De Mens heette – niet toevallig — “Nooit Genoeg”. Begin 2015 verscheen dat kleinood, en het onthaal was ronduit spectaculair: van “Hun allerbeste plaat na 22 jaar carrière” (De Morgen) over “De Mens vindt zichzelf opnieuw uit” (Cutting Edge) tot “De Mens in absolute topvorm” (Humo).

Die blijde boodschap moest ook live uitgedragen worden, met fel bejubelde festival- en cluboptredens als gevolg. En vanaf 14 januari 2016 is het tijd voor een theatertoer. “Nooit Genoeg” in zalen met stoelen, in theaters met een aandachtig luisterend, maar ook meeswingend publiek, dat komt genieten van de hogergenoemde muzikale rijkdom uit “Nooit Genoeg” èn intieme of subtiel rockende versies van klassiek werk als “Irene”, “Maandag”, “Sheryl Crow I need you so”, “Ergens onderweg” en “Zonder verlangen”.

De Mens (zanger/gitarist Frank Vander linden, bassist Michel De Coster, drummer Dirk Jans en muzikale verbreder David Poltrock aan de toetsen) staat sterker dan ooit. Een goede reden om er eens voor te gaan zitten.