Allerlei diversen

Eerst iets over optredens, dan iets over de site, tenslotte iets over prijswinnaars.

Wat optredens betreft: op naar Geluwe, Ell, Lokeren, Leuven ! Glabbeek, vorig weekend, was alvast goed voor een kokende tent. Zeer fijn. En Michel zette na “En in Gent” (en zonder eerst het Forum gelezen te hebben) spontaan “Supermodel” in. Dat was lang geleden, en Frank kende zelfs de dertien woorden tellende tekst nog. Yes !

Wat de site betreft: zoals ons design-wonder Frederik al meldde, is er binnen de afdeling “Info” nu ook een rek “Mensen”. Kijk en huiver. En als je een Ècht pakkende foto liggen hebt met als onderwerp “Ik en De Mens”, dan kan die er misschien ook in. Opgepast: hij moet echt bijzonder zijn en maximaal 1000 kB, meer kan onze kabel niet aan.

En tenslotte: bravo ! Winnaars van de niet in de handel te krijgen single “Mislukt” zijn: Annemie Vander Kuylen, Caroline de Meyer, Wim Vanhoutte, de enige echte Francis en Griet Hansens. Zodra ze hun postadres mailen, krijgen ze hun prijs opgestuurd, gesigneerd door de jarige zÈlf: de h. Dirk Jans, drummer van beroep, jarig op 30 juli.

Groeten,

De groep.